Forrettar
Reke Coctail og krepsehaler, på salat m/vinaigrette
80,-
Rekecoktail m/dressing
70,-
Melon m/spekeskinke og ost
75,-
Supper
Fiskesuppe m/sei, laks, brosme og friske grønsaker
195,-
Taco suppe med chips, ost og rømme
110,-
Blomkålsuppe
Sesongbasert
Aspargessuppe
100,-
Betasuppe med salt lam, m/ baguetter
110,-
Orientalsk Kyllingsuppe
185,-
Alle supper leveres med baguette/brød og smør
Hovudrett fisk
Ovnsbakt laks m/salat, rømme, kokte poteter
185,-
Fersk torsk m/Sandefjordsmør
310,-
Palesuppe m/pale, gulrot og poteter etter lokal tradisjon
185,-
Laks med fløtestua Rotgr.saker, kokte poteter (u/ salat, rømme.)
195,-
Hovudrett kjøtt
Reinsdyrsteik m/rosenkål, gulrot, viltsaus
310,-
Indrefilet av okse, heilsteikt, m/sjampignonstuing, ekte bearnaise
425,-
Kalkunfilet, grilla m/waldorfsalat, saus
315,-
Kalvesteik m/fløytesaus
245,-
Røykt svinekam m/svinesaus
210,-
Lammesteik m/fløytegratinerte poteter
305,-
Svinesteik m/surkål
235,-
Oksesteik m/friske grønnsaker
280,-
Biff av ytrefilet m/løk, bearnaise
315,-
Hjortesteik m/fløyte/viltsaus
345,-
Salt lapskaus
110,-
Kjøttkaker, heimelaga m/stuing
110,-
Karbonader m/tilbehør
110,-
Kylling m/salat, poteter eller ris
135,-
Hovudrettane vert servert med dagens grønsaker og poteter.
Gryteretter
Biff Stroganoff
240,-
Viltgryte
260,-
Lammegryte
285,-
Gryte med steikt kjøttdeig
140,-
Kyllinggryte
205,-
Fiskegryte (laks og sei)
255,-
Gryterettane vert servert med ris, salat og dressing, baguette og smør
Taco buffet (120,- pr. pers og minimum 30 pers – opp til 5000 pers)
Kjøttdeig
Skjell
Salat
Ost
Rømme
Mais
Ananas
Agurk
Tomat
Salsa
Dessertar
Fromasj m/jordbær, sitron eller skogsbær
50,-
Sjokolademousse m/belgisk sjokolade
75,-
Karamellpudding m/krem
55,-
Frisk fruktsalat m/ krem
65,-
Iskake m/lune bjørnebær
70,-
Dronning Maud
65,-
Tilslørte bondepiker med rabarbra
70,-
Pavlova
70,-