53 41 40 60 kontakt@vestcatering.no Facebook
Oppdaterte priser for 2019 sesongen
1. Pinnekjøtt m/Kålrabistappe,fett, poteter
355,-
2. Svineribbe, julepølse, medisterkaker m/ rødkål, rosenkål,saus og poteter
300,-
3. Kalkunbryst m/waldorfsalat, gr.saker, saus og poteter
315,-
4. Juletallerken m/pinnekjøtt, kålrabistappe,fett, svineribbe, julepølse, medisterkaker, rødkål, saus og poteter.
420,-
5. Hjortesteik m/ rosenkål, gulrot , blomkål, fløyte villtsaus.
340,-
6. Reinsdyrsteik m/ rosenkål, gulrot, blomkål, fløyte villtsaus
7. Snitter m/ass. Julepålegg
38,-
8. Julekoldtbord ,sjå innhald under menyen
435,-
9. Riskrem m/ekte fruktsaus
60,-
10. Moltekrem
90,-
11. Karamellpudding m/krem
55,-
12. Risgraut ,kanel/sukker, rosiner,smør
All varmmat er berekna til 2 ganger servering.
Røykt aure
Eggerøre
Sylteflesk
Ribberull
Røykt lammelår
Kalkunfilet
Italiensk salat
Svinekam, fylt med tørka frukter
Medisterkaker
Fenalår
Reker ferdig pilla
Majones
Grøn salat
Dressing
Rødbetar
Sylteagurk
Rødkål
Potetsalat
Grovt og fint brød
Kuvertsmør
Riskrem med rødsaus