Hopp til innhold

53 41 40 60 kontakt@vestcatering.no Facebook

Logo - Vest Catering
  • Hjem
  • Om oss
  • Meny
    • Varmmat
    • Kaldmat
    • Selskapsmeny
    • Julemeny
    • Kaker
  • Referanser
  • Kontakt oss
  • Hjem
  • Om oss
  • Meny
    • Julemeny
    • Varmmat
    • Kaldmat
    • Selskapsmeny
    • Kaker
  • Referanser
  • Kontakt oss

Julebord meny

Oppdaterte priser for 2019 sesongen

1. Pinnekjøtt m/Kålrabistappe,fett, poteter

355,-

2. Svineribbe, julepølse, medisterkaker m/ rødkål, rosenkål,saus og poteter

300,-

3. Kalkunbryst m/waldorfsalat, gr.saker, saus og poteter

315,-

4. Juletallerken m/pinnekjøtt, kålrabistappe,fett, svineribbe, julepølse, medisterkaker, rødkål, saus og poteter.

420,-

5. Hjortesteik m/ rosenkål, gulrot , blomkål, fløyte villtsaus.

340,-

6. Reinsdyrsteik m/ rosenkål, gulrot, blomkål, fløyte villtsaus

340,-

7. Snitter m/ass. Julepålegg

38,-

8. Julekoldtbord ,sjå innhald under menyen

435,-

9. Riskrem m/ekte fruktsaus

60,-

10. Moltekrem

90,-

11. Karamellpudding m/krem

55,-

12. Risgraut ,kanel/sukker, rosiner,smør

55,-

All varmmat er berekna til 2 ganger servering.

Innhald Julebord med dessert (meny nr.8)

Røykt aure

Eggerøre

Sylteflesk

Ribberull

Røykt lammelår

Kalkunfilet

Italiensk salat

Svinekam, fylt med tørka frukter

Medisterkaker

Fenalår

Reker ferdig pilla

Majones

Grøn salat

Dressing

Rødbetar

Sylteagurk

Rødkål

Potetsalat

Grovt og fint brød

Kuvertsmør

Riskrem med rødsaus

© 2021 Vest Catering
Vi bruker informasjonskapsler for å gi deg en bedre opplevelse - les mer om personvern